Morate biti logovani

Da biste uradili željenu akciju morate biti prijavljeni sa Vašim računom

Prijava Prijava - Facebook
Servis

Servis

Možemo Vam ponuditi vrhunski servis sa orginalnim rezervnim dijelovima. Dugogodišnje iskustvo naših servisera, kao i tehnička opremljenost najnovijom opremom i Kärcher softverskim sistemom za servisiranje, omogućava nam da u vrlo kratkom vremenu dijagnosticiramo kvar mašine, procijenimo vrijeme i trošak popravke, kao i da ustavnovimo koje dijelove je potrebno zamjeniti. Za vrijeme popravke Vaše mašine po dogovoru Vam možemo obezbijediti zamjensku mašinu.

Radimo na području cijele Bosne i Hercegovine, a mobilni servis je dostupan prema potrebi i na poziv. Kako bi Vam smanjili troškove primamo Vaše mašine i putem dostavnih službi, servisiramo ih u najkraćem mogućem roku (samo orginalnim dijelovima) i vraćamo ih ispravne, testirane i očišćene.

Školovano osoblje

Naš cilj su sretni i zadovoljni klijenti s kojima želimo imati dugotrajan i kvalitetan poslovni odnos.

Obzirom na to, konstantno ulažemo u edukaciju osoblja, a prvenstveno servisera, da bi našim klijentima obezbijedili najkvalitetniju uslugu.


Rezervni dijelovi

U ponudi imamo samo orginalne Kärcher dijelove za profesionalni i hobi program. Velik broj pozicija na skladištu nam omogućava opskrbu bez zastoja, i rezervni dijelovi mogu biti na Vašoj adresi vrlo brzo.

Dobri poslovni odnosi s Kärcher centralom u Austriji nam omogućavaju nabavku bilo kojeg rezervnog dijela u roku od najviše 5 do 7 radnih dana.

Zašto bi Vaše mašine stajale zbog predugog čekanja na isporuku dijelova ili servisa? Obratite se nama, mi probleme rješavamo brzo i pouzdano.

SERVISNI CERTIFIKAT 2023-1.jpg - Servis